Over ons

Keti Utulie betekent: “zit en relax”in het Swahili, de voertaal in Kenia. Iemand van de stichting maakt meditatiebankjes die verkocht worden. Als je op een bankje zit kom je misschien bij jezelf en word je hopelijk relaxed.

Henk TennekesEven voorstellen:
Ik ben Henk Tennekes, docent aan een school in Utrecht. Ik steun drie kinderen in een lepra dorp ( Blessed Camp ) in Msambweni, Kenia, zodat zij, net als kinderen in ons land, naar school kunnen. Ik vind dat alle kinderen in de wereld recht hebben op onderwijs. Onderwijs vergroot hun kans op een toekomst.

Ik heb daarom de stichting Keti Utulie opgericht met als doel: onderwijs voor kansarme kinderen en verbetering van hun leefomstandigheden. Ik heb daarvoor veel hulp nodig. Wil jij me daarbij helpen?

Meditatiekrukjes = money for kids

Ik vertel hieronder hoe je dat kunt doen.
In mijn vrije tijd maak ik meditatiebankjes en probeer die te verkopen. De gehele opbrengst is bestemd voor de kinderen.

Sinds kort maak ik ook kussentjes voor op de bankjes, en verkoop ik heerlijk warme en mooie omslagdoeken en natuurlijk klankschaaltjes etc Ook het hele bedrag dat ik hiervoor krijg ( dus inclusief mijn materiaalkosten ) is bestemd voor deze kinderen. zodat ze naar school kunnen.

Verschillende lieve, aardige mensen die meditatie – en yoga cursussen geven, o.a;
Robert Bridgeman (Bridgeman), Patricia Lie (Ledauphine), Dorien van Nieukerken (Heart to heart), hebben mij uitgenodigd om tijdens meditatie / yoga cursussen een verhaal over de kinderen in Blessed Camp te vertellen en daarna mijn producten te verkopen.

Anderen die even lief en aardig zijn hebben mijn bankjes in hun meditatieruimte en prijzen deze aan. Ik denk aan:
Eveline Brandt, Irene Pijnse van der Aa (heartfulmoments.nl) , Mabeth Ciurans (Mindfulnessmoves), en vele anderen. Hiervoor hartelijk dank.

Door de producten te kopen of een bedrag te doneren steun je de kinderen.

Stichting Keti Utulie wordt binnenkort als ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling) geregistreerd, en dat betekent dat je aankoop of donatie aftrekbaar van de belasting is. (Meer hierover staat onderaan deze website)

 

Reacties zijn gesloten.