Beleidsplan 2020

Beleidsplan 2020

In 2020 zullen 7 kinderen in het lepra dorp op kosten van Stichting keti Utulie naar school gaan. De schoolkosten van Neema, het meisje dat naar een goede Highschool gaat sinds 11 januari jl, worden door de Equity Bank in Kenia betaald. Stichting keti Utulie betaalt nog wel de reiskosten van moeder en begeleider voor het verplichte ouderbezoek. Het bedrag dat we voor Neema hebben betaald hebben we aan Blessed Camp geschonken als eerste aanzet voor de bouw van een nieuw klaslokaal.

De school in de sloppenwijk van Mombasa krijgt indien mogelijk weer een bijdrage in de kosten om de zwerfkinderen in de weekenden weer eten te geven en spelletjes met hen te doen.

De inkomsten uit verkopen en grote bedragen aan donaties zullen dit jaar misschien iets teruglopen. Daarom reserveren we en aanzienlijk bedrag  van vorig jaar om er zeker van te zijn dat we ook volgend jaar alle kinderen weer naar school kunnen laten gaan.
Dit jaar worden Utrechtse scholen hopelijk medio mei bezocht om hen weer te vragen of ze een deel van de opbrengst van een sponsorloop aan ons willen doneren. De stichting zal weer een paar keer tijdens spirituele beurzen en hopelijk tijdens meditatie- en healing bijeenkomsten aanwezig zijn om producten te verkopen.
Dit jaar mogen we via een grote landelijk opererende meditatieschool (Mindfulness fabriek) meditatiebankjes met bijbehorende kussentjes en tasjes verkopen.

Ik vermoed dat het weer een prachtig en enerverend jaar zal worden.

Henk Tennekes
Voorzitter

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.