Jaarverslag 2018

Terug naar overzichtspagina

 

 

Jaarverslag  2018

Stichting Keti Utulie is erg actief geweest in 2018: we hebben heel veel meditatiebankjes en andere producten verkocht. Dit komt onder andere door een keer te adverteren op spirituele marktplaats en gewone marktplaats. Ook is de stichting een paar keer uitgenodigd door ‘t Westlicht in Goes tijdens spirituele beurzen en door Robert Bridgeman tijdens transformatie events waarbij blokkades en trauma’s ontworteld worden. De stichting heeft ook tijdens deze evenementen veel mensen blij kunnen maken met het helpen aanschaffen van meditatiebankjes of kussens, omslagdoeken en klankschalen.     

Sommige mensen (bijvoorbeeld Eveline Brandt in Leiden, Patrick van Hofstad in Zeist, Mabeth Ciurans in Utrecht en vele anderen) die een meditatiecursus geven promoten onze producten. Hartelijk dank allemaal.

Gelukkig  heeft de stichting dit jaar ook veel schenkingen gehad.  Door dit alles kunnen in 2019 8 kinderen naar school in plaats van 3 kinderen in 2018. Twee kinderen gaan naar de lagere school, 6 gaan naar het voortgezet onderwijs. 
Een school in een sloppenwijk van Mombasa krijgt van ons een nieuw dak, zodat de kinderen droog in de klas kunnen zitten tijdens een regenbui.
 

Reacties zijn gesloten.